Nyhed

Tirsdagens Frækkert fra Championship’s top…

Vi har i dagens “Frækkert” set på vores danske islæt i Championship, hvor både manager og indtil flere spillere har dansk pas. Ligeledes ejes “danskerklubben” af den samme som ejer FC Midtjylland – så her er Danmark og danskere populære.

Luton – Brentford = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Luton har ingen danskere eller så meget andet. Der skal ske noge, hvis Luton ikke skal ned og spille League One i næste sæson. Luton ligger næstsidst og der er 4 point op til holdet lige over stregen, så der er ikke plads til så mange svipsere.

Det ser ud til, at det er gået op for Luton, for 3 ud af de seneste 5 kampe er vundet. Men det har ikke været mod hold der har den styrke som dagens gæster og slet ikke samme form. Vi tror bare ikke på Luton i dag.

*

Brentford har haft og har en jævn god form og virker meget professionelle i deres tilgang til modstanderne. Placeringen er nr. 4 med 55 point. Nr. 2 har 59 point og det er Leeds der ligger her og skal indhentes. 

Brentford har det fint med at spille på udebane og har fået point i 10 u af 17 kampe. De 7 er vundet. O g dagens hjemmehold er netop et af den type hold, som Brentford har godt fat i, med deres konstante pres spil på hele banen. Det vil også belønne Brentford i dag og give dem de 3 vigtige point.

Luton – Brentford = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top