Frække

Tirsdagens “Frækkert” fra Championship…

Vi slutter denne tirsdags anbefalinger af med endnu et opgør fra den næstbedste række i England og igen er det 2 hold som har vidt forskellig form – men her har begge hold noget at kæmpe for.

Bolton – Millwall = 2 = Odds 2,00
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Bolton ligger på den sidste plads i Championship, over nedrykningsstregen. Det har været en skidt og meget ujævn sæson og efter en lille bitte formfremgang, er de igen røget ned i hul med kampe uden point.

De seneste 3 kampe er tabt og det virker lidt som om Bolton er i gang med at grave sig ned i et dybt hul. Kun 8 sejre hjemme på Macron Stadium efter 20 kampe – er ikke godt nok og dagens gæster har en rigtig god form.

Bolton burde være motiverede, selvom spil og resultaterne på ingen måde indikerer samme. Holdet er bare ikke godt nok og selvtilliden er rimelig flosset – men selvfølgelig kan de spille bold – vi tror bare ikke på at formen er god nok i forhold til gæsternes ditto.

*

Millwall ligger lige udenfor den sidste af kval pladserne, men nr. 5 og 6 ligger indenfor 3 point – så der er alt mulig grund til at fortsætte det gode arbejde og den gode form.

På udebane har de faktisk vundet 6 ud af de seneste 8 og kun en af dem endte remis. Så de har fundet konceptet på fremmed græs og med tanke på hjemmeholdets form og spil i denne periode – burde det være nam-nam for gæsterne fra Millwall.

Bolton – Millwall = 2 = Odds 2,00
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top