Nyhed

Tirsdagens “Frækkert” fra Championship…

Vi slutter tirsdagen af med et opgør fra den næstbedste række i England Championship, som lægger kamp til dagens “Frækkert” kategori – hvor der er lidt bid i odds’et – og derfor lidt større risiko.

Hull – Norwich = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og flest Freebets…

Hull ligger 3. sidst i Championship, men 6 af de 7 nederste hold ligger indenfor 2 point. Så en sejr kan betyde rigtigt meget for placeringen i stillingen. Men det kræves at der vindes kampe.

Og den oplevelse har Hull kun haft 4 gange efter 17 chancer og det er en kende for lidt. 9 af de øvrige 13 kampe er tabt og det har givet en score på 16-24.  Det ha r dog været en kende bedre på det sidste, men det var mod det absolutte budhold og hold i dårlig form. Vi tror bare ikke på dem i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Norwich stormer derud af og ligger godt i toppen af Championship, med 33 point efter 17 kampe. Ser man på holdets form, har Norwich kun tabt 1 opgør og spillet et enkelt remis, i deres senest 10 kampe i Championship.

Så det er et hold der er fuld af selvtillid og godt kørende. De lukker en del mål ind, men er så til gengæld det næstmest scorende hold, så det har udjævnet sig til den positive side. Norwich vader hen over Hull, men vi tror også at begge hold scorer.

Hull – Norwich = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og flest Freebets…

To Top