Nyhed

Tirsdagens “Frækkert” fra Champions League…

Vi slutter denne tirsdag af med nok den kamp der får mest omtale i dag, af de kampe der bliver afviklet. Det er selvfølgelig fordi det er 2 af de største giganter, fra nutiden og fortiden.

Liverpool – Bayern München = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagen Højeste Bonus på Champions League

Liverpool er blevet genrejst efter ansættelsen af Klopp og et par sæsoner med ham bag roret. Og vi synes da også på redaktionen, at der er grund til at ro, at de er igang med en ny æra, efter 29 år uden de helt store.

Hjemme på Anfield er de historisk stærke, men det er lang tid siden, at dette stadion har lagt kamp til en så betydningsfuld kamp. Men til gengæld er det en flok forventningsfulde fans – og sultne.

Liverpool og Klopp skal nok kunne matche gæsterne taktisk. Men på den fysiske del vil de få kamp til stregen, så her mener vi ikke at de har en fordel. Vi tror på et tæt opgør, men ikke en sejr til Liverpool.

*

Bayern München har vist en smule svaghed i denne sæson og ligger heller ikke nr.1 i Bundesligaen. Det er en del år siden det er set sidst. Men vi vurderer, at det har været skader og ikke spillet der har været udfordringen.

I dag er det kun Robben, der godt kunne bruges, men ellers er der ikke nogen af de vigtige der ikke er til rådighed. Så det bliver 2 mandskaber der kan stille i meget stærke opstillinger.

Vi tror på tyskerne defensiv, vil blive en kæphest for Liverpool. De scorer mange mål ja, men der er ikke så meget “ping pong” i tysk fodbold, som i engelsk. Vi tror også, at tyskerne vi være langt mere balanceret, i forhold til de forsvar de normalt står overfor.

Det betyder ikke at de ikke kan gå videre efter 2 kampe, men i dag vil begge mandskaber være forsigtige, så de ikke skyder deres chance af, allerede før det næsten er gået i gang.

Så 1-1 eller endda 0-0 er 2 resultater vi mener er meget sandsynlige.

Liverpool – Bayern München = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagen Højeste Bonus på Champions League

To Top