Nyhed

Tirsdagens Frækkert fra Champions League…

Et Champions League opgør vi har valgt at se på redaktionen og som vi forventer også vil blive seværdigt. Selv om vi anser de engelske gæster som det bedste af disse 2 mandskaber, bliver det spændende at se om den store scene kan presse favoritværdigheden – vi tror det nu ikke!

Atl. Madrid – Liverpool = 2 = Odds 2,25
Her kan man oprette flere konti via PayPal og flere X Bonus…

Atl. Madrid kunne godt have ønsket sig en bedre form op til dette møde, men enkelte skader har kostet lidt på tavlen. Nu er Atl. jo ikke noget dårligt mandskab og de er da også ganske fint med i La Liga. Men i dag står de overfor en spillestil, vi vurderer kan blive stram for dem.

De har kun tabt til Barcelona hjemme på Metropolitano i denne sæson. Spillede en del remis i starten af sæson, men det er blevet meget bedre. På udebane har de haft det stramt i 2020, så det er hjemme de skal prøve at skabe et godt forspring, før returkampen. Vi tror ikke på det.

*

Liverpool og Klopp blæser stadig derudaf og virker i denne sæson som det mest oplagte mandskab til at stå med trofæet til sidst. De kender dog godt ordet nederlag, men dem lader de andre hold om at tackle – Liverpool har kun 2 2 kampe i sæsonen.

Ude mod Napoli og i EFL Cup’en mod Aston Ville. Men den pokal var vist solgt før kampen. I dag er der ingen ting der er solgt på forhånd og Klopp tager til Spanien for at hente alle 3 point.

Liverpool er et rigtigt svært hold at spille imod og uanset om de spiller hjemme eller ude, så er konceptet næsten det samme. Fodbold over hele banen, pres på hele banen og efter omstillingerne hurtigt op foran modstandernes mål. Det er nemt at se og alle ved det på forhånd – men ingen kan dæmme op for det over 90 minutter, heller ikke ATl. Madrid med Simeone bag roret.

Atl. Madrid – Liverpool = 2 = Odds 2,25
Her kan man oprette flere konti via PayPal og flere X Bonus…

To Top