Frække

Tirsdagens Frækkert fra Bundeligaen på BN…

Dagens sidste anbefaling er også hentet i Bundesligaen og det er fra toppen af ligaen. Begge hold ligger godt til, men et nederlag vil naturligvis sende det ene hold længere væk fra toppen. Vi mener at formen er den store afgørende forskel i dette opgør.

Leverkusen – Dortmund = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagen Højeste Bonus…

Leverkusen er med i toppen, men har smidt nogle dumme point væk på det sidste. Derfor er der et par mandskaber der er rykket forbi i det nye år. Det virker ikke helt som om, at Leverkusen har fået det positive ud af pausen og kommet stærke tilbage. Formen var bedre før nytår.

Den gode placering skyldes faktisk en solid form på udebane, hvor de har hentet en del flere point end hjemme. For hjemme er det kun blevet til 12 point efter 7 kampe. Så et fort kan man ikke kalde hjemmebanen og det mener vi de har brug for i dag, når Dortmund kommer på besøg.

*

Dortmund fik noget godt ud af pausen og er startet det nye år med 3 sejre på stribe. Især sejren på udebane over Leipzig var flot og det ser ud til at stabiliteten igen har ramt Dortmund. Dortmund er alt andet lige et bedre mandskab en Leverkusen og vi mener at forskellen vil vise sig i dag og når turneringen er færdigspillet.

Også Dortmund har vist sig bedst på udebane i denne sæson indtil videre. Her har de vundet 5 gange i 8 kampe og har en score på 15-9. Vi har på redaktionen igen fidus til at de vinder på udebane i dag. Formen er helt klart på vej op kontra hjemmeholdets, der virker modsatrettet.

Leverkusen – Dortmund = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagen Højeste Bonus…

To Top