Frække

Tirsdagens “Frækkert” fra BNs panel…

Dagens “Frækkert” er hentet i den engelske Championship, hvor vi syntes at have fundet et spændende opgør til et rigtigt godt Odds, som vi bare ikke kan holde fingrene fra – så det snupper vi.

Preston – Cardiff = 2 = Odds 2,2
Spillet hvor du har masser af LIVE Sport at se på…

Preston kan godt være sin indsats bekendt og ligger da også i den øverste 1/3 af ligaen, efter de første 5. runder er afviklet. Men de har dog kun opnået 8 point ud af 15 og det skyldes blandt andet 2 gange remis og et nederlag ude til Derby på 0-1.

Så selv om formen ikke er ringe, så er den bestemt heller ikke oppe i svingninger endnu. De er hjemme i dag og her har de vundet begge deres opgør, men det var ikke overbevisende og begge sejre med på 1-0.

I dag kommer der et noget mere sprudlende hold på besøg, end de to hold som de vandt over hjemme på Deepdale i Preston, nemlig Reading og Sheffield W.

*

Cardiff topper Championship som det eneste hold der endnu ikke har sat et eneste point til efter de 5 afviklede runder. Altså 15 point og den er fulgt op af en score på 10-2. Så man kan vist roligt sige, at Cardiff har kendt deres besøgelsestid indtil nu.

Med kun 2 mål imod sig har de også vist at defensiven fungerer og aftalerne holdes. Med det in mente og den sprudlende form, så er vi på redaktionen overbeviste om, at de henter endnu en sejr og 3 point.

Preston – Cardiff = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du har masser af LIVE Sport at se på…

To Top