Nyhed

Tirsdagens “Frækkert” fra aftenen Super CL kamp…

Dette opgør kunne godt ende med at blive det samme som i finalen, for ingen tvivl om at begge hold kandiderer til, at komme rigtigt langt i turneringen. Vi holder dog ikke med Bookmaker favoritten i dag.

Hent DIT vilde høje odds på DIN favorit her…

Liverpool – PSG = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du får dagens højeste odds på dette opgør…

Liverpool og Klopp har virkelig fået sat tingene godt sammen i denne sæson i den engelske Premier League og fører helt fortjent den bedste engelske række i denne periode.

I dag er det en noget andet form for fodbold der skal spilles og taktisk vil der også være en anderledes tilgang til opgøret. Vi er ikke så sikre på, at Klopp og hans mandskab er helt klar til at møde de absolut bedste endnu, trods der form.

De møder i dag et hold med en langt lavere fejlprocent, end der har været i stort set alle deres kampe hos både dem selv og modstanderne – og fejl bliver straffet her. Vi synes Liverpool spiller og er gode, men i aften er det bare ikke nok – trods hjemmebane.

*

PSG har igen sat sig tungt på den franske fodboldtrone og har lagt lige så suverænt ud som Liverpool og også med en masse mål. Så på det punkt er de stort set ens.

Dog passer den franske spillestil noget bedre til den måde man spiller i Champions League og omstillingen er derfor ikke så stor. Vi ser også et bedre og mere sikkert spil hos franskmændende end hos det engelske mandskab.

Det bliver sikkert en kamp hvor begge hold scorer og findes der en vinder er vi overbeviste om, at det bliver udeholdet der løber med alle 3 point i den sidste ende. Men vi skal under alle omstændigheder se kampe – og vi glæder os som små børn…

Liverpool – PSG = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du får dagens højeste odds på dette opgør…

To Top