Nyhed

Tirsdagens Frække CL match med danske Eriksen…

I aften skal der nok mere end en god bagdel til, at få en fodboldelsker til, at fravælge dagens Champions League opgør, hor danske Christian Eriksen sikkert får en hovedrolle. Som dansker håber man naturligvis på Eriksen succes.

Tottenham – Ajax = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Absolut bedste CL Bonus at lege med…

Tottenham har gjort super god figur igen i denne sæson, hvor de både ligger til endnu en CL plads i næste sæson og er med i Semifinale runden i Champions League.

Eriksen fik en hovedrolle i sidste kamp, da han kort før tid laver en fejl, der nær havde kostet triumfen. Men heldet var med Tottenham og det efterfølgende mål, blev for Tottenham heldigvis underkendt.

Selv om Tottenham har misset nogle point i den hjemlige liga, men vi at det helt klart også hr været en prioritering fra managernes side. Selvfølgelig skal PL pladsen holdes, men dagens kamp skal også vinde – og det tror vi at hjemmeholdet gør.

*

Ajax har igen vist hvor dygtige de er til at udvikle talenter på højt niveau. Ingen havde forventet at de landede i Semifinalerne og elv om det også kræver held, så har de dog spillet sig til det.

Ajax har sendt både Real Madrid og i 1/4 finalerne, var det Juventus der blev sendt af H til. I dag er det så engelsk fodbold og her tror vi at de får en fysisk udfordring, så de på udebane vil have svært at stå imod.

Det er selvfølgelig en helt åben kamp, men vi mener at Tottenhams spillestil passer skidt til Ajax, der helst vil møde hold der spiller langs jorden. Tottenham kan både spille teknisk, fysisk – men også meget hurtigt. Det vil give dem en fordel hjemme.

Tottenham – Ajax = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Absolut bedste CL Bonus at lege med…

To Top