Frække

Tirsdagens Frække CL kvalifikations kamp…

I denne kvalifikations kamp kunne der være en mulighed for, at et af holdene når helt til gruppespillet – men det ligger ikke lige i kortene. Men begge mandskaber har stor chance for at ende i EL gruppespillet – men kun vinderen af dette opgør får muligheden.

PAOK – Besiktas = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

PAOK er et af de bedre hold i den græske liga, hvor det ellers er Olympiakos og Panathinaikos der plejer at repræsentere den græske liga. Men PAOK har vist mere og mere international styrke de senere og er slet ikke så uefne.

Hjemme i den græske heksekeddel har de normalt et godt tag på de fleste mandskaber – men i denne sæson er arenaen ikke fyldt grundet Corvid-19. Men da kampen skal have fundet en vinder i dag, så er det en fordel at spille hjemme i lodtrækningen. SÅ det er alt eller intet i denne sæsons kvalifikation. Vi tror det bliver tæt, men findes der en vinder vil det blive det græske mandskab.

*

Besiktas var ikke helt der hvor de helst havde set sig selv i sidste sæson og endte kun som nr. 3, efter en meget ujævn periode lige før og efter Corvid pausen. Der har ikke rigtigt været nogen trænings kampe af betydning som man kan måle på, så det er helt sikkert ikke et mandskab der er på plads.

Besiktas får heller ikke en mulighed for at reparere i en hjemmekampe, da der kun er dette opgør – så det er lidt op af bakke for de tyrkiske gæster i redaktionen optik. Vi tror ikke Besiktas står distancen og at de taber når kampen når ind i 2. halvleg. Måske de kan fedte sig hjem til en remis – og så kan alt jo ske derefter.

PAOK – Besiktas = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top