Frække

Tirsdagens Frække CL Bompe på BettingNews…

Dette Champions League semifinale opgør skal vi alle på redaktionen se og følge, for det bliver helt sikkert både taktisk, underholdende og spændende. Også selv om man ikke er fan af nogle af de 2 mandskaber. Men det er 2 mandskaber der både kan spille underholdende, hurtigt og frækt – hvilket er noget vi ser frem og glæder os til.

Real Madrid – Chelsea = X = Odds 3,25
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus at spille for…

Real Madrid har både ramt en god form, men er også ramt af mange skader i truppen. En del af skaderne har ramt flere af de mere prominente spillere. Med så mange kampe inden for så kort til – uge efter uge – så både slider det og skader spillerne mere end godt er. Zidane har da også været ude i pressen og kaldt det for umenneskeligt og svært, med så mange skader i truppen. Det er lige før at han må bruge en reservemålmand i marken, som han har udtalt.

Men så slemt kommer det nok ikke til at gå i dag og enkelte er da også blevet meldt klar til i dag. Men det ændrer ikke ved, at den rytme som er vigtigt for et hvert mandskab, ikke helt er på plads til dette opgør. De mange ændringer har bevirket, at Real Madrid har lidt sværere ved at få bolden i kassen. Både mod Liverpool og efterfølgende mod Getafe var scorede Real Madrid ikke. Mod Liverpool var det fint nok, for de scorede heller ikke – men mod Getafe var det noget skidt, da de mistede 2 point i forhold til topplaceringen.

Vi tror at det også er tilfældet i dag, at de har svært ved at score, grundet den manglende rytme. Zidane har også udtalt, at Chelsea ikke lige var hans ønske modstander, af de 3 mandskaber der var tilbage i bowlen. Så der er noget respekt omkring Chelsea spillefacon og Real Madrids nuværende form. den er ikke dårlig, men vi tvivler på at den er god nok til dagens kamp hjemme mod de engelske gæster. Vi ser en point deling i det første opgør.

*

Chelsea er inde i en rigtig god periode og det er både hjemligt og udenlands. Kan de holde kadencen resten af sæsonen, kunne der måske godt ligge et trofæ og vente. Enten i FA Cup’en eller i Champions League. Så man kan godt forstå at der er respekt omkring Chelsea i denne periode, især nu hvor de klarer sig bedre på udebane end hjemme. Og det er gode mandskaber de har slået på det seneste. 

Manchester City sendte de ud af FA Cup’en. De har på udebane slået mandskaber som FC Porto, Atl. Madrid, Sevilla og Liverpool. Hvilket er mandskaber der bestemt ikke plejer at tabe hjemme i særlig høj grad – så Chelsea er en uvelkommen gæst at have på besøg i rigtig mange tilfælde. Nu er det Champions League finalen der er på spil, så der vil også være en del taktisk spil fra Chelsea’s side.

Vi ser ikke Chelsea sætte en “bus” ned foran deres mål, som Mourinho ofte gjorde i sin tid som manager for Chelsea. Men Chelsea vil helt sikkert også spille med tålmodighed, da Real Madrid sikkert vil have bolden mest. Chelsea har en meget stærk defensiv og skulle den briste, kan de meget hurtigt stille om til offensivt spil – også mod et mandskab som Real Madrid. Vi tro på et tæt opgør – og at der ikke vil findes en vinder. Den lidt modige Better spiller også et lille beløb på en udesejr eller Dobbelt-Chancen.

Real Madrid – Chelsea = X = Odds 3,25
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus at spille for…

To Top