Nyhed

Tirsdagens Frække Championship topbrag…

Vi har igen valgt at tro på det dansk prægede mandskab i Championship, som har flere danske spillere og dansk manager. De ser faktisk ud til, at de er på vej op i det sjove selskab der kaldes for Premier League.

Brentford – Leeds = 1 = Odds 2,65
Spillet hvor du kan oprette flere konti og få flere X Bonus…

Brentford har i en længere periode holdt en høj form og er derfor også rykket nærmere på toppen af Championship og lagt sig på en placering, der vil give en Play Offs mulighed, hvis den holdes sæsonen ud.

Men muligheden for den direkte oprykning ligger faktisk heller ikke så langt væk, men det kræver en konstant form og mange sejre. Hjemme på det lille hyggelige stadion i London er de rigtigt habile og efter de kom rigtigt igang, har det stort set været succes lige siden. Det tror vi fortsætter i dag.

*

Leeds lå tidligere på sæsonen oppe i det sjove selskab, men en vigende form har bevirket, at de øvrige mandskaber har hentet Leeds og der nu ikke er så stor en margin tilbage til, at miste point.

Skader kan Leeds ikke bruge som undskyldning, for dem har der ikke været så meget af. Træthed har de selv meldt ud, men fra at kunne slå alle med nærmest bind for øjnene, til nu at tabe til hold som bl.a Wigan fra bunden, fortæller om en nedgang, der er svær at forklare. 

Leeds er ikke noget dårligt mandskab i Championship sammenhæng, men de kan bare ikke rigtigt få det til at fungerer og i dag, skal de møde et mandskab med pil op af. Vi gir hjemmeholdet alt kredit i dag.

Brentford – Leeds = 1 = Odds 2,65
Spillet hvor du kan oprette flere konti og få flere X Bonus…

To Top