Nyhed

Tirsdagens “Frække” Champions League opgør…

Vi slutter denne tirsdag af med endnu et opgør fra den mest præstigefyldte klubturnering i Europa – Champions League og her er det 2 af de store kanoner der tørner sammen.

Inter Milano – FC Barcelona = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets Frækkeste Bonus…

Inter Milano er igen med i det fine selskab og er kommet i en pulje, hvor det ser ud til, at de nok skal gå videre fra. Dog ser vi dem ikke som vindere af puljen, da dagens spanske gæster er en tak for stærke.

Men Inter har vundet over både PSV og Tottenham. Tottenham var ganske vist hjemme i Italien og her venter der en stor opgave på engelsk jord. I dag er det hjemme San Siro i Milano og her plejer de at gøre god figur – men dagens modstander er fra et andet niveau – en del bedre.

*

FC Barcelona har ikke haft Messi med i en periode, grundet brækket arm. Han er igen klar og var med i den sene sejr over Villarreal i weekenden, hvor man var bagud med 1-2, 3 minutter før tid. Men typisk Barcelona, så har de heldet og dygtigheden på deres side.

FC Barcelona har kun en måde at spille på stort set og vi er ikke i tvivl om, at de får mindst det ene point. I den omvendte kamp vandt FC Barcelona med 2-0, vi tror på en sejr på 1-0 i aften.

Inter Milano – FC Barcelona = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets Frækkeste Bonus…

To Top