Nyhed

Tirsdagens “Frække” Bundesliga anbefaling…

Det er sjældent at vi spiller ed Asian Handicap, men i dag vover vi pelsen på BN – da vi føler os mere end almindeligt overbevist om, at det valgte opgør ender ud med endnu en flermåls sejr til hjemmeholdet.

B.M. Gladbach – Nürnberg  (0-1) = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

B.M. Gladbach har virkelig fat i den lange ende i denne periode. Kun 2 nederlag i de seneste 10 Bundeligakampe fortæller om et mandskab der vil noget i denne sæson. De ligger da også placeret helt oppe i toppen lige efter Dortmund.

Både hold som Bayern München og RB Leipzig hænger efter dagens hjemmehold i tabellen g det vidner om et stærkt mandskab. Hjemme på Borussia-Park har de revet alt hvad der er kommet på besøg midt over.

Scoreren på 21-3 er ikke tilfældig og den bliver bestemt ikke mindre efter dagens kamp på Borussia-Park. I alle kampe har de scoret mindst 2 mål og de fleste er vundet med mere end 1 mål.

Det vil også være resultatet af dagens opgør, så derfor vælger vi at lade Nürnberg fører med 1 mål fra start og alligevel tro på en hjemmesejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Nürnberg er det mandskab der har lukket flest mål ind i sæsonen før denne runde. Hele 33 gange har de hentet bolden ud af eget net og kun bundholdet Düsseldorf har lukket et mål mere ind.

Så det er ikke de defensive kvaliteter de lever på. Men heller ikke de offensive har noget at byde ind med. 14 mål er det blevet til og det ligger også blandt de dårligst scorende hold.

Så deres placering lige over stregen, vil være udskiftet med en plads under stregen efter dagens op på Borussia-Park og deres negative målscore vil få endnu et hak i tuden.

B.M. Gladbach – Nürnberg  (0-1) = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du KKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top