Frække

Tirsdagens foræring af en “Frækkert”…

Her har Bookmakerne virkeligt sovet i timen og vi har rigtigt svært ved at se hvordan de kan få dagens valgte anbefaling til, at give et så højt odds på en kamp der virker ret sikkert…!

Mouscron – Wassland-Beveren = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil at lege med…

Mouscron ligger i den gruppe i den bedste belgiske række, hvor der spille om adgang til Europa League. De missede lige præcis den bedste gruppe. Så her er de absolut blandt de bedste hold.

Det har de da også vist med 2 sejre i de første opgør g nederlaget i sidste runde på udebane, er godkendt. I dag er det hjemme på Stade Le Canonnie og her svigter de sjældent deres fremmødte fans og det sker heller ikke i dag.

*

Waasland-Beveren er kommet skidt fra land i denne gruppe med 3 rene nederlag. 2 hjemme og 1 ude. På udebane er de i forvejen ikke blandt de dominerende hold, så de får en hård dag på kontoret i aftenens kamp.

Det dårlige start i denne gruppe skyldes de mange skader og til dagens kamp er dette problem ikke blevet bedre. Mindst 5-6 mand der kunne være starte inde har meldt fra og 1-2 mere skal testes før kampen. Så der er hentet forstærkninger fra U23 holdet.

Mouscron – Wassland-Beveren = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil at lege med…

To Top