Frække

Tirsdagens engelske Super Frækkert…

Vi slutter af med lidt af en Frækkert og også et opgør der har stor betydning for begge holds muligheder i Championship. Begge mandskaber har hver sine udfordringer at slås med, men det er udeholdet der har den mest positive motivation at forfølge.

Bristol Rovers – Oxford Utd = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY…

Bristol Rovers vandt det første opgør i 2021 og siden har det været en lang ørkenvandring efter point. Det begynder at stramme til for Bristol, der er tæt på nedrykningsstregen og derfor skal til at have nogen point for at få lidt luft. Men formen er bare rigtig dårlig, så det virker ikke lige til.

Bristol Rovers lukker simpelthen for mange mål ind som vi så mod Accrington 2 runder tilbage. Her tabte man hele 1-6. I den efterfølgende kamp mod Fleetwood var det blevet bedre, men på bekostning af det offensive. Her blev resultatet 0-0. I dag kommer der et scorende mandskab forbi og gæsterne vi helt sikkert score.

*

Oxford Utd er max kørende i denne periode og er da også et af de mest formstærke mandskaber i League One. Oxford startede sæson fra middelmådigt til ringe, men man kan roligt sige at de har taget revanche. De tabte ikke en kamp fra slutningen af november og den stod på 7 sejre på stribe i samme periode. Det har naturligvis løftet holdet op i tabellen. 

Efter 9 sejre i streg mødte Oxford topholdet i sidste runde Doncaster på udebane. Her blev resultatet 2-3 i en velspillet kamp. Oford var faktisk spildominerende, men kendte ikke helt sin besøgstid til mere end 2 mål – selv om der var chancer for det dobbelte. Men Doncaster er også et hold i toppen – det er dagens hjemmehold langt fra.

Bristol Rovers – Oxford Utd = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY…

To Top