Bonus

Tirsdagens engelske Super Bonus på BN…

Dagens Bonus er hentet i den 3 bedste række i England League One. Her er det et af rækkens mest formstærke mandskaber, der gæster et af de for tiden ringest spillende hold. Vi er endda lidt overrasket over odds’et – men det tager vi gerne med.

Burton – Charlton = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Burton hænger i den grad i bremsen i denne sæson og har haft det virkeligt stramt siden sæsonstarten. I sidste sæson sluttede Burton i midten af League One – det har vi svært ved at tro på i denne. Der er ikke langt til sidste kamp og der er alt for mange ting der går i den forkerte retning.

I weekendens opgør hjemme mod Northampton fortsatte den dårlige form, med et nederlag på hele 1-3. Og Northampton er ikke et af de hold der er i god form. Selv om Burton er hjemme, hvilket ikke har hjulpet dem meget i denne sæson, så tror vi bare ikke på et hold i den tilstand.

*

Charlton har modsat sat formen i højeste gear og hamrer der ud af i denne periode. Charlton ligner en alvorlig bejler til oprykning og kan de holde den nuværende form over en lang periode – så kunne det også ligne en direkte oprykning til Championship. Faktisk er de stærkere på udebane end hjemme i denne sæson.

Det viste i weekendens opgør ude mod Gillingham, hvor de hentede en remis med hjem på 1-1. En meget lige kamp, hvor Charlton endda tillod sig at brænde et straffespark. Gillingham er en del bedre end Burton i denne sæson, så i dag er der mindre kvalificeret modstand.

Burton – Charlton = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top