Bonus

Tirsdagens engelske “Special Bonus”

Tirsdagens “Special Bonus” er hentet i den engelske League Two, hvor vi har svært ved at se hvorfor Bookmakerne har givet de klare favoritter et så højt odds – når de møder et hold i så ringe en forfatning.

Rochdale – Wigan = 2 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med kr. 2.000,- Velkomstbonus…

Rochdale har set bedre tider end denne periode og de skal hele 5 kampe tilbage for at finde det seneste point. i ligaen. Placeringen som ligaen næst ringeste hold er helt berettiget og med hele 9 point op til en redning, ser det svært ud.

I dag får de så ligaens suveræne tophold på besøg, som både form og mandskabsmæssigt er milevidt foran. Man har dog hentet de 17 ud af 22 point hjemme på Spotland Stadium i Rochdale, men vi tror ikke på, at de får nogen som helst i dag.

*

Wigan har sat kursen direkte mod oprykning og har været med helt fremme lige siden i sommers. På udebane er de ligaen absolut bedste mandskab, med kun nederlag efter 13 kampe på fremmed græs og 10 sejre.

De er suverænt det mest scorende hold i ligaen med 53 mål efter 27 kampe. Næsten dobbelt så meget som dagens hjemmehold. Vi ved at Wigan er på udebane – men det er her de føler sig bedste tilpas – så vi er overbeviste om, at de snupper endnu en udesejr.

Rochdale – Wigan = 2 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med kr. 2.000,- Velkomstbonus…

To Top