Sikre

Tirsdagens engelske “Sikre” spil…

Det er “Boxer days” i England og det betyder et tæt program mellem jul og nytår og et stykke ind i det nye år. Det er en hård tid for mange af de engelske hold, for der er kun få dage mellem de mange kampe der skal afvikles.

Bristol City – Reading = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du stadig kan nå at hente den fedeste nytårsbonus…

Bristol City er med fremme som nr. 4 her efter halvdelen af sæsonen i Championship er afviklet. De har spillet jævnt godt både ude og hjemme og formen er i denne periode, helt oppe og ringe.

Ingen nederlag i den seneste 6 kampe og kun et af disse opgør er endt remis. Altså 19 point ud af 21 mulige. Så med tanke på, at kampen spilles på Ashton Gate Stadium i Bristol og holdets glimrende form – så tror med med stor sikkerhed på en hjemmesejr.

*

Reading er ikke noget ringe hold, men formen er bare ikke der hvor den skal være og virker til at være nedadgående. Kun 2 sejre i de seneste 8 kampe, både hjemme og ude, fortæller om en ujævn form.

De har dog fået lidt point ude på det seneste, men det skal også ses i lyset af, at det har været de ringeste hjemmehold de har mødt. I dag møder de et formstærkt og hjemmestærkt hold og så vil de opleve et nederlag.

Bristol City – Reading = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du stadig kan nå at hente den fedeste nytårsbonus…

To Top