Nyhed

Tirsdagens engelske “Sikre” FA Cup kamp…

Vi er i dag sprunget over kanalen til den engelske FA Cup, hvor det er 128/1 finalerne der afvikles med nogle omkampe, da det første opgør ente remis og der først i 2. opgør skal findes en vinder. Derfor er FA Cup’en en af de mes slidsomme pokalturneringer.

Halifax – Morecamp = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du slipper for at bruge NemID når du spiller…

Halifax spiller til dagligt i National League som kun er 5 bedste niveau i England, hvor det r en blanding af semi- og fuldtids professionelle hold. Halifax tilhører et af de hold, hvor lønningerne bestemt ikke svarer til mere end en god direktør løn og det er ikke meget i engelsk fodbold.

De er meget jævne på deres niveau og indtager en midterplacering som nr. 13, efter 20 kampe. Der er stort set lige langt til fiasko som til succes. De er selvfølgelig bedst hjemme, men dog meget ordinære, hvor de kun har vundet halvdelen af deres hjemmekampe.

I dag møder de et hold fra et højere niveau, med noget større lønninger og ambitioner. Halifax var lidt heldige i den første match, me i dag tror vi ikke på e sejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Morecamp spiller til dagligt i League Two, hvor de efter en skidt start er begyndt at gøre det ganske glimrende. De er inde i en stigende formkurve og er igen fuldtallige med kun få skader.

På udebane er de blandt de mest formstærke og har ikke tabt de seneste 5 gange de har spillet på fremmed græs. I dag møder de et hold fra et lavere niveau og det giver en vis styrkefordel, selv m det er ude.

Men FA Cup’en er speciel og der er mange penge at hente når man når længere frem i turneringen, plus der følger en del prestige med. SÅ ingen af holdene vil tage let på denne opgave og derfor mener vi, at Morecamp mindst fr det ene point.

Halifax – Morecamp = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du slipper for at bruge NemID når du spiller…

To Top