Bonus

Tirsdagens engelske PL Bonus på BN…

Et af dagens mindre spændende opgør fra den engelske Premier League, hvor der i redaktionens øjne både er og bør være klasseforskel. Men ingen kampe er lette i PL, det hr vi set ved flere af de store hold, som har sat “mystiske” point over styr. Men sådan er fodbold heldigvis så charmerende.

Burnley – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Burnley ligger før denne runde med 5 point ned til nedrykningsstregen, så det har ikke været den bedste sæson indtil videre. Der er dog lyspunkter ind i mellem, men der er for langt mellem snapsene. 16 point efter 15 kampe er lige i underkanten til at skabe ro i gellederne.

Hjemme har de hentet 10 af deres 6 16 point, så de er selvfølgelig en kende stærkere på eget græs. Men med kun 3 sejre og en negativ score, så er det kun de små eller dårligt spillende hold der mister point i Burnley. Det er ikke just det selskab dagens gæster tilhører.

*

Manchester Utd. og Gunnar Solskjaer ser ud til at have fundet melodien i denne sæson og er blevet langt mere stabile i deres præstationer. En sejr i dette opgør kan og vil bringe dem op på en umiddelbar 1. plads, noget de færreste havde troet før denne sæson.

Men det er ikke hjemme på Old Trafford de har vist den største styrke, det er faktisk på udebane. Her er de det absolut bedste mandskab i Premier League til, at spille på udebane. 6 sejre og en enkelt remis, som kom efter 2-2 hos Leicester. Burnley taber helt sikkert og Manchester Utd, plejer at score mindst 2 mål på fremmed græs – så de vinder sikkert også med 2-3 stykker.

Burnley – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top