Frække

Tirsdagens engelske “Frækkert” på BN…

Tirsdagens sidste anbefaling på BN er også i hentet ovre på den anden side af den engelske kanal, fra det 3. bedste niveau i landet, som går under navnet League One i daglig tale – en række hvor der stadig spille en del kick-and-ross.

Walsall – Rochdale = 1 = Odds 2,80
Spillet hvor du får op til kr. 2000,- i Bonus som Ny kunde…

Walsall rykker ikke op efter denne sæson og holder formen, især på hjemmebane – er der heller ingen fare for, at de rykker ned. Hjemme på Bescot Stadium har man kun tabt 4 ud af 17 opgør.

Det er på udebane at Walsall har store mangler og med bare en smule flere kompetencer på fremmed græs, så ville de spille med om oprykning. Hjemme taber de for det meste kun til de formstærke og højt placerede hold og det er gæsterne langt fra.

*

Rochdale ligger og roder i den tunge ende, faktisk som det sidste hold i League One. Med 12 point op til en redning, så er det lige før, at selv et mirakel ikke ville kunne hjælpe på dette tidspunkt.

Især på udebane er det helt til hundene. Her har man vundet en enkelt, men også tabt 11 ud af 17 kampe. Det skræmmende er scoren på 16-33, som er et snit på næsten 1-2 pr. kamp. I dag taber de kamp nr. 12 på udebane i denne sæson.

Walsall – Rochdale = 1 = Odds 2,80
Spillet hvor du får op til kr. 2000,- i Bonus som Ny kunde…

To Top