Frække

Tirsdagens engelske Frækkert fra NL…

Bund mod midterhold er hvad dette opgør handler om. Et hjemmehold der i den grad har skuffet alt og alle år besøg af et hold som virkelig har fået sat turbo på formen, efter en skidt start. I denne periode er der klasseforskel på de to hold.

Dover – Chesterfield (1-0) = 2 = Odds 2,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Dover ligger og roder helt nede i bunden af den 5. bedste række i England og ligner et hold der er på vej ud i glemslen. Det er ikke mange sæsoner siden, at de spillede med i League One – men det er historie nu. Historisk har de altid været rigtigt stærke hjemme i havnebyen, men nu er det en ny historie der skrives. 

Kun 2 sejre efter 5 kampe er ikke normalt, men hverken klub eller trup virker optimalt kørende. Klubben fattes penge og det er især i den defensive ende af holdet, de kunne trænge til forstærkninger. Scoren på 6-24 efter 9 kampe er skræmmende – dertil kommer at de kun hr fået 6 point. Vi tror ikke at det ændrer sig til aften, med tanke på modstandernes styrke og nuværende form.

*

Chesterfield ruller med klatten i denne periode og har fået vendt en skrækkelig form, til noget rigtigt positivt. De seneste 4 kampe har alle givet point, hvilket Chesterfield savnede – nemlig kontinuitet. Men til trods for en dårlig opstart, så har de fået vendt bøtten nu.

I dag spiller de godt nok på udebane, men det ser ikke ud til at være en bagdel for Chesterfield. De seneste 4 udekampe har givet 3 sejre og 1 nederlag. Så de er ret effektive på fremmed græs. Med de 2 mandskabers form sat op mod hinanden, så taber Dover stort – men da det er i Dover, bliver det nok ikke en massakre – men en sikker sejr bliver det.

Dover – Chesterfield (1-0) = 2 = Odds 2,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top