Frække

Tirsdagens engelske Frækkert fra League One…

I den engelske League One er der mandskaber der kun har 4 kampe tilbage, mens der er andre der har helt op til 6 runder tilbage af sæsonen. Det kan gøre i forskel hvis man ligger og skal redde sig eller håbe på en Play Offs placering. Især hvis det er et tæt felt der kæmper om det ene eller andet.

Rochdale – Blackpool = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Rochdale har 5 runder til at bevæge sig op fra en bundplacering, til en placering som nr. 20. Det er et spring på 5 placeringer og 5 point. Rochdale har dog den fordel, at de har spillet 41 kampe og de 4 hold de skal forbi for at redde sig, har alle spillet en kamp mere. Men selv en sejr i dag vil ikke skubbe dem op over stregen. Formen er blevet en kende bedre, men stadig langt fra der hvor der er forhåbninger.

De slog senest hjemme Swindon, som for længst har opgivet at tro på noget som helst – de ligger da også næst sidst. Men det var 3 vigtige point. Dagens gæster er helt anderledes motiveret og er også et bedre mandskab på papiret. Det hører også til sjældenhederne, at Rochdale slå dagens gæster – så selv historikken har de imod sig i dag. Vi tror ikke på hjemmeholdet.

*

Blackpool er et af de mandskaber der stadig mangler 6 kampe i topstriden om de sjove placeringer og de omkringliggende mandskaber har alle spillet mindst 1 kamp mere. Men skulle de vinde de 2 udsatte kampe, så er de stort set sikret en plads i Play Offs spillet. Så formen, som er rigtig god, er fundet frem på det helt rigtige tidspunkt. Blackpool kan se tilbage på en serie på 15 kampe i streg, hvor de ikke har forladt banen som tabere.

Det er da også derfor de har bevæget sig op i den sjove ende af tabellen og især på udebane har de vist sig om værende blandt de bedste på udebane i denne periode. Bemærkelsesværdigt er det at konstatere, at de kun har lukket 2 mål ind i de seneste 6 udekampe. Selv har de scoret 11 og det har givet 5 sejre og en enkelt remis, på udebane. Vi tror de fortsætter deres point høst på udebane også i dag.

Rochdale – Blackpool = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top