Nyhed

Tirsdagens engelske Bonus spil på BN…

Alle dagens 3 anbefalinger er hentet i England og i dagens “Bonus” kategori er det en kamp fra den engelske League Two. Her står rækkens bundhold overfor en noget besværlig opgave i denne midtugekamp.

Morecamp – Port Vale = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Morecamp ligger og leger med Stevenage om, at få æren som det eneste hold der kan rykke ned fra League Two. På redaktionen tror vi ret meget på,at det ender med, at Morecamp løber med den ære – hvilket de nok ikke anser som særligt ærværdigt.

Men formen og spillet er bare slet ikke inde i en god periode. De fik godt nok en kærkommen sejr mod Newport for nogle runder siden, men ellers har de tabt 4 ud af deres seneste 5 kampe. Vi giver dem muligheden for at fedte det ene point hjem, men tror dog stadig på en udesejr.

*

Port Vale er stadig med i den rigtige halvdel og flirter med de sjove pladser, der kan ende med at give adgang til League One. Ud over deres nederlag til Manchester City i FA Cup’en, så har de faktisk ikke tabt de 5 forudgående kampe.

Så formen er faktisk et rigtigt godt sted i denne periode og vi er ret overbevist om, at den følges op af mindst det ene point i dag. Port Vale har ikke tabt på udebane til Morecamp siden 2010 og vi tror også på, at det historiske aspekt stadig holder efter dagens opgør.

Morecamp – Port Vale = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top