Bonus

Tirsdagens engelske Bonus på BN…

Dagens 2. anbefaling er også hentet i den næstbedste engelske række Championship og igen er det mellem 2 mandskaber i hver sin form. Men i dette opgør er det også mandskaber der er placeret i hver sin ende af tabellen.

Rotherham – Watford = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Rotherham fik en tiltrængt succesoplevelse med sejren over bundholdet fra Sheffield W. Havde de tabt dette opgør, ville have ligget næstsidst. Men de ligger stadig under stregen med 3 point op til holdet lige over. Formen er slet ikke der hvor de kan hamle op med hold fra den anden ende af tabellen, heller ikke selv om de spiller hjemme.

Kun 4 gange har de løftet armene i vejret efter en sejr på Aesseal New York Stadium, efter 16 kampe. Og kun 3 gange har de fedtet sig til en remis. Det betyder at de har tabt 9 gange på eget græs i denne sæson, som stadig mangler 9 runder efter i dag. De kan selvfølgelig nå at redde æren og undgå nedrykning, men det er ikke i dag det sker.

*

Watford har løftet sig op på en 2. plads, men har dog spillet en kamp mere end både nr. 3 og 4. Hvis både Swansea og Brentford vinder deres udsatte opgør, ryger Watford ned på en 4. plads. Så derfor er det pinligt nødvendigt at de går fra dette opgør som vindere. Watford er måske ikke blandt de bedste udehold, men formen giver dem en helt klar fordel i dagens opgør.

Kun 1 nederlag i de 7 seneste kamp i Championship, som var på udebane til en af deres nærmeste konkurrenter fra Bournemouth. Men de er også rimelig stærke hjemme. Det kan man langt fra sige om dagens hjemmehold og vi vurderer, at Watford fortsætter deres pointhøst i dag, med en sejr og 3 point.

Rotherham – Watford = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top