Bonus

Tirsdagens engelske Bonus fra League Two…

Begge valgte mandskaber ligger i en position, hvor nedrykning helt klart er en faktor og hvor begge mandskaber skal til at se, at få den berømte finger ud, hvis de ikke skal ende med en nedrykning.

Barrow – Grimsby = 1 = Odds 1,90

Barrow ser ud til at have forstået budskabet, for de har vundet de 3 seneste kampe og er hoppet over stregen. Efter at have ligget i bunden i en længere periode, har de helt klart fået den berømte finger ud. Især seneste sejr over Cheltenham, som ligger i toppen af ligaen, slog de i seneste runde og endda på udebane.

Så ingen tvivl om, at selvtilliden er kommet tilbage til truppen og vi er overbeviste om, at pilen stadig peger i den rigtige retning. Selv om deres styrke hjemme ikke er prangende, så er hjemmebanen for det meste det sted de befinder sig bedst. Og i dag er det netop hjemme på  Holker Street de spiller dette opgør, så vi tror helt klart på endnu en sejr til Barrow.

*

Grimsby ligger sidst og har 26 point efter 33 runder. Det er 9 færre end dagens hjemmehold, som ligger lige over stregen, så der er et stykke vej op til en evt. redning. Men sejrene hænger ikke på træerne for Grimsby i denne sæson. Kun 1 af slagsen har de oplevet i deres seneste 15 kampe og så er det lidt op af bakke.

De er godt nok ikke helt tabt på gulvet på udebane i denne sæson. hvor de har hentet 16 af deres 26 point, men det har også været mod hold der ligger i den ringe halvdel af ligaen. Det gør dagens hjemmehold også, men de er så kommet i en så god form, at de slå selv topholdene. Vi tror ikke på Grimsby i dagens opgør.

Barrow – Grimsby = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top