Bonus

Tirsdagens engelske Bonus fra League One…

I dette opgør er det 2 mandskaber i vidt forskellig form og selv om hjemmeholdet burde være det bedste, så ser det ud til at de har opgivet kampen, i en ellers meget gunstig position. Så hvad der for kort tid siden så rigtigt godt ud, er nu udskiftet med panderynker efter en meget skidt periode.

Lincoln – Milton Keynes = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Lincoln lå og ligger stadig til at kvalificere sig til Play Offs. Men fra at have været meget tæt på den direkte oprykning er selv Play Offs mulighederne ved at blive smidt ud med badevandet. De seneste 5 kampe har kun givet 2 point og går vi længere tilbage er der kun 2 sejre i 10 kampe. Det betyder, at de er dalet ned på en 6. plads, som er de sidste af de 4 Play Offs placeringer. Men vi fornemmer at det ikke stopper her.

Kun 1 kamp har været mod et af de andre 5 tophold og det var Sunderland, hvor de hentede en remis. Men de øvrige 4 kampe har været mod hold længere nede i tabellen og flere af dem burde de have slået, hvis formen bare havde været nogenlunde. Det er svært at sige hvad der er gået galt, da de ikke er skadesramt på den voldsomme måde. Så det er spillet og afstemningen på banen, der sejler. Vi tror de sejler videre ned i tabellen og selv spiller sig ud af de sjove placeringer.

*

Milton Keynes er inde i en god stime og selv om de tabte seneste runde til Crewe, så mener vi ikke at det var et tegn på dårlig form. Nogen gange rammer man bare en dårlig kamp. De havde ellers haft 4 flotte sejre i streg mod flere af de gode hold, hvor de også scorede flere mål i hver. Så både defensiven og offensiven har en god periode.

Nu er det ikke sådan at Milton Keynes kan opnå noget som helst, da de ligger i midten af rækken på 13 plads. Men de virker ikke til at være påvirket af dette og har taget badetøflerne på. Milton Keynes er ikke mestre på udebane, men har gjort det hæderligt gennem hele sæson på fremmed græs. Vi har taget “X’et” med i denne anbefaling, da vi vurderer, at denne stilling er indenfor muligheden. Men det til trods er Odds’et faktisk godkendt og derfor har vi taget dette opgør med i dagens anbefalinger.

Lincoln – Milton Keynes = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top