Bonus

Tirsdagens engelske Bonus anbefaling…

Nu er vi kommet ind i den periode, hvor der er mange kampe dagligt. Dels skyldes det en lidt sen opstart grundet Corona. Så er det også over en kortere periode, at turneringen afvikles, grundet EM næste sommer. Så der er mange kampe der skal afvikles inden nytår. Det bliver Championship der lægger kamp til dagens “Bonus”.

Bournemouth – Wycombe (0-1) = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Bonus som NY…

Bournemouth er med hvor det er sjovt at gå på banen i hver kamp. For med en rigtig god start og en vedholdende god form, er de med helt oppe i toppen af Championship. Men der er også tæt i toppen, så et nederlag kan hurtigt sende Bournemouth ned under de sjove pladser. 

Hjemme er de normalt rigtig stærke og indtil sidste hjemmekamp, var de da også ubesejrede. Men rækkens bedste udehold Preston hentede en 3-2 sejr på Vitality Stadium. Men ser man bort fra dette opgør er scoreren 12-5 og 17 point i de 7 opgør. Vi tror det var en enlig svale i sidste hjemmekamp og de igen er tilbage på sporet og henter alle 3 point.

*

Wycombe er i den grad ikke tilbage på sporet og de klør sig noget i skægget, efter en skidt sæson start. 2 sejre i 17 kampe og 11 point. Ikke så underligt at Wycombe ligger under stregen. Ligeledes har de lukket mere end dobbelt så mange mål ind, end de selv har formået at score.

Så det ser faktisk lidt sort ud for Wycombe og på redaktionen tror vi da heller ikke, at de overlever sæsonen. Det skal da også lige indskydes, at Wycombe er rykket op fra League One til denne sæson og de har endnu ikke fundet farten og konceptet til a matche rækken endnu.

Bournemouth – Wycombe (0-1) = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Bonus som NY…

To Top