Nyhed

Tirsdagens EM kval Bonus landskamp…

Dagens Bonus spil er den den sidste anbefaling fra EM kvalen i denne omgang. Og et set med danske øjne, ganske interessant opgør. Sætter hjemmeholdet Schweiz point til i dette opgør, er Danmarks næsten kvalificerede.

Schweiz – Irland = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Største EM Bonus som Ny bruger…

Schweiz spillede faktisk en rigtig god kamp i Parken mod Danmark, men på dagens havde Kasper Schmeichel bare en af de dage, hvor han nærmest kan gå på vandet.  Alle er da også enige i, at han var dagens mand.

Men det var tydeligt at se, at Schweiz har et kompetent mandskab og de er et bedre hold end irerenes. Men lidt dumme pointtab ha sat dem bagud i gruppen og en sejr skal hentes i dag.

Vi er ikke i tvivl om, at hjemme i Alpelandet vil de få fuld gevinst, selv om en remis ville passe Danmark bedre. Men en ting er ønsketænkning – noget andet er virkeligheden.

*

Irland har fået sat et godt landshold op i denne omgang og kan med en remis sikre sig deltagelse i næste års slutrunde. Det er ikke Irland der skal præge kampen, så de kan koncentrerer sig om den defensive afdeling.

Og den har virket indtil nu, da de som det eneste landshold kun har lukket 2 mål ind. Både Danmark og Schweiz har lukket 5 ind. Så sandsynligheden for en remis er bestemt til stede – men efter at have set Schweiz i Parken, så tror vi ikke at defensiven er nok i dag.

Schweiz – Irland = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Største EM Bonus som Ny bruger…

To Top