Bonus

Tirsdagens EM Bonus kamp på BettingNews…

Så rammer vi et opgør mellem 2 f de helt store fodbold nationer i Europa, nemlig stormagterne fra hhv. Tyskland og Frankrig. Det bliver en kam, hvor vi nok skal se både intensitet, nerve, godt spil og en masse efterfølgende historie i medierne – uanset hvem der måtte vinde eller tabe. Så der er lagt i kakkelovnen til et af de helt store opgør i gruppespillet.

Frankrig – Tyskland = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får de Højeste EM Odds…

Frankrig sad tidligere solidt på den europæiske fodboldtrone gennem en længere periode og er da også en af de nationer, som Bookmakerne forventer vil gå langt – ja, endda hele vejen. Der er vi dog en smule mere i tvivl på redaktionen, da vi syntes at de mangler lige det sidste. Men nogen gange behøver man det ikke, hvis man har heldet med på sin side, men man kan ikke “Bette” ud fra forventninger om hvilet hold der har mest held i kampen!!!

Der har kun været en plet “på lagnet” og det var nederlaget til Finland på 0-2 i november 2020. Selv om det kun var en venskabs kamp, så var der tegn på træthed hos nogle spillere allerede dengang og sådan har det også været i et par enkelte kampe side, som dog er blevet vundet. Men der er også mange stjerner på holdet, som har været brugt meget i denne sæson – som har været ekstra kort, grundet Corona og EM. Så selvfølgelig vil der være spillere der lige skal sunde sig. Vi tror at det vil være et meget taktisk funderet fransk mandskab i denne første kamp som også er af stor vigtighed.

*

Tyskland fodboldmaskine har været lidt i tomgang – men det betyder bestemt ikke at den har været gået i stå. Men vi fornemmer, at Joachim Löw’s tilstedeværelse bevirker, at det fulde potentiale ikke bliver udløst. Derfor tror vi kun på, at tyskerne når langt, men snubler inden finalen i denne omgang. Der er simpelthen ikke power nok i det tyske landshold og balancen er stadig ikke genoprettet tilstrækkeligt, efter seneste slutrunde og den var jo ingen succes. Så en tung defensiv i det første opgør ligner meget vel, hvad Löw kunne finde på.

Da vi forventer og det gør begge mandskaber sikkert også, at det vil være disse 2 nationer der slutter øverst i gruppen, så vil man gå langt for ikke, at tabe dette opgør. Så vi har en helt klar af, at der bliver delt point i dette opgør, med 2 mandskaber der spiller meget taktisk og ikke tager nogen chancer overhovedet. Så resultatet 0-0 eller 1-1 virker ret oplagt i redaktionens optik.

Frankrig – Tyskland = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får de Højeste EM Odds…

To Top