Bonus

Tirsdagens danske Bonus valg på BN…

Den danske Superliga starter op nu og der skal spilles en hulens masse kampe på kort tid, da turneringen skal være færdig ca. 1 måned før, grundet EM. Vi har selvfølgelig fulgt med i deres forberedelser og optaktskampe på BN.

Randers FC – AC Horsens = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Randers FC har haft en god optaktsfase og sluttede da også sæsonen godt af. Randers ligger i den “rigtige” halvdel af række på nuværende tidspunkt, hvor de frister en tilværelse som nr. 4. De var rækkens mest formstærke mandskab da sæsonen sluttede før jul. Da kunne de se tilbage på 7 sejre i streg.

2 i pokalen og 5 i Superligaen. Men med 22 point er de presset bagfra, da der kun er 3 point ned til det bedste hold i den 2. halvdel af Superligaen. Så det gælder om at være på pletten fra starten. Det er vi ret overbeviste om, at Randers er og vinder kampen sikkert.

*

AC Horsens spillet 3 træningkampe mod hold fra 1. Division, og det har kun givet 1 sejr og 2 gange remis. Horsens var nok et af de hold der mest trængte til en pause, da de kunne se tilbage på 4 nederlag på stribe da de gik ind til julepausen. Det er både i fornt og i bagkæden at Horsens ikke har kvaliterne.

Med kun 10 mål i 13 kampe skal der være arbejdet med dette emne i vinterpausen. De fik da også scoret lidt mål i træningsfasen, men i dag står de overfor et helt andet slags forsvar, end det de 3 divisionsklubber kunne levere. Der udover blev alle kampene spillet i Hosens og i dag er det på udebane, hvor de kun har scoret 2 gange i denne sæson. 

Randers FC – AC Horsens = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top