Bonus

Tirsdagens CL “Special Bonus” valg…

Dagens “Special Bonus” på BettingNews redaktion er også hentet i den første runde af dette års udgave af Champions League, hvor der er mange opgør som burde være givet på forhånd.

Olympiakos – Sporting = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du stadig har DIN Bonus til Gode…

Olympiakos har i en årrække været topholdet i Grækenland og igen i år har de lagt ud med sejre i alle deres første liga kampe i den hjemlige turnering. Men det betyder også, at de ikke er helt oppe i fulde omdrejninger endnu.

Men en ting er at de er dominerende i den græske turnering, i dag møder de hold der ligger i toppen af Europa og har langt mere erfaring og også penge, end de kan følge op med i Grækenland.

Men hjemme på Karaiskakis Stadium i Piræus, er der nogle hold der er har det rigtigt tungt med at spille. Så selvfølgelig skal Sporting spille en god kamp, men gør de det så henter de også mindst 1 point.

*

Sporting er lidt længere fremme i deres turnering og har indtil nu vundet alle deres opgør og ligger i toppen med maksimumpoint efter 5 kampe. Så Sporting er helt oppe i omdrejninger og klar til denne sæson Champions League eventyr.

Vi vurderer at Sporting som udgangspunkt vil få minimum det ene point med hjem men, at de som hold er mindst en klasse bedre end Olympiakos. Men da Olympiakos spiller hjemme, kan de måske stjæle det ene point.

Olympiakos – Sporting = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du stadig har DIN Bonus til Gode…

To Top