Nyhed

Tirsdagens CL “Special Bonus” på BN…

Igen et Champions League opgør og her som dagens “Special Bonus”. Et spændende opgør, som vi dog mener allerede er afgjort. Men når et tysk hold er med er ingenting helt afgjort, før den “Fede dame har sunget det sidste vers”.

Dortmund – Tottenham = 1 = Odds 1,95
Her kan DU oprette flere konti med PayPal og få flere X bonusser…

Dortmund havde nok ikke selv forventet et nederlag på hele 3 mål, men den tyske maskine var i perioder en del i tomgang i det første opgør. Især i 2. halvleg virkede det også som luften gik ud af dækkene, for her blev der fejlet.

Dortmund er dog et så dygtigt og professionelt mandskab, at de nok skal byde Tottenham op til dans. Men der er ikke tid til at vente på noget, det er ud over stepperne fra start.

Vi tror ikke helt på at de henter Tottenhams 3 mål, da Tottenham også har mulighed for at score, men en hjemmesejre er vi nu ret overbeviste om. Så derfor synes vi at dette høje odds er en gave fra Bookmakerne.

*

Tottenham kan afvente, men vil selvfølgelig spillet med en kontrolleret defensiv,hvor der også er plads til spil fremad af banen. Men det er ikke Tottenham der skal være spilførende og det har de det nu ganske fint med.

For i den første opgør, havde heller ikke helt kontrol over tingene, men var skarpe på de helt rigtige tidspunkter. I sær Song er virkelig varm i denne periode, både nationalt og internationalt.

Så muligheden for at score et mål, når Dortmund bliver nød til at forcere, vil helt klart være til stede. Og er Song stadig rødglødene, så vil Tottenham score det ene mål, der banker det sidste søm i Dortmunds ligkiste.

Dortmund – Tottenham = 1 = Odds 1,95
Her kan DU oprette flere konti med PayPal og få flere X bonusser…

To Top