Bonus

Tirsdagens CL “Special Bonus” fra panelet…

Også dagens “Special Bonus” er et opgør vi har kigget ud fra Champions League og her kan der godt tænkes, at der kommer en af de danske landsholdsspillere på banen – han har i hvert fald masser af erfaring fra turneringen.

Sevilla – Liverpool = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og tilbud…

Sevilla har måske ikke helt den samme styrke i gruppespillet som de øvrige spanske hold der deltager, men hjemme er de bare en størrelse som er rigtigt svære, at have med at gøre.

De har ikke tabt endnu hjemme på Ramón Sánchez Pizjuán  i Sevilla i denne sæson – faktisk slet ikke i 2017. Så at tro at Liverpool kan komme og ændre på den statistik, tror vi ikke på redaktionen.

Formen er også ganske glimrende, hvis man ser bort fra det ene nederlag på 1-2 til Barcelona på udebane, indenfor deres seneste 5 kampe. Vi tror ikke på et nederlag, men har garderet os for en evt. remis.

*

Liverpool er langsomt ved at blive bedre – men de er stadig langt bagefter mange af de bedste hold og er kun at betragte på niveauet lige under dem. På udebane er de hæderlige, men langt fra overbevisende.

Liverpool hentede kun en remis i Moskva og kan leve med en remis i dette opgør og så selv sætte Sp. Moskva på plads i det sidste, hvilket med stor sandsynlighed vil sende begge disse mandskaber videre efter gruppespillet.

Vi vil nok se et mere defensivt mandskab i dag end de plejer at vise og man kan sagtens forestille sig, at det bliver en lidt kedelig taktisk kamp – som kan risikere at ende ud med en pointdeling.

Sevilla – Liverpool = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og tilbud…

To Top