Sats

Tirsdagens CL “Sats” på BettingNews…

Også dagens sidste anbefaling fra panelet på BettingNews, er hentet i dagens Champions League runde, hvor et noget skuffende mandskab snart skal til at revanchere sig, hvis der ikke skal ske en trænerfyring!

Maribor – Liverpool = 1X = Odds 5,00
Spillet hos den Bookie der leverer de højeste Pre Bet Odds…

Maribor spiller til dagligt i den slovenske liga, hvor de indtager en 2. plads og er stadig ubesejrede på Ljudski vrt, som deres hjemmebane hedder og som vi kun kan gætte på hvordan udtales.

I alle deres CL kampe hjemme, både under kvalen og i gruppespillet, har de endnu ikke tabt og senest oplevede Sp. Moskva, at slovenerne faktisk slet ikke er så ringe endda.

Vi kan slet ikke forestille os en sejr til hjemmeholdet og ved også godt, at den er lige på kanten af sindssyge og vanvid – men Odds’et er for godt til ikke, at smide en lille skilling efter det valgte udfald.

*

Liverpool virker meget ustabile og Klopp har slet ikke fået sammensat en længere stabil periode og det kan ses i de forskellige turneringer, som Liverpool spiller med i.

Kun 2 point efter 2 kampe i CL – men heldigvis for Liverpool, så er gruppen tæt og kun Sevilla ligger over Liverpool med 4 point – og der er langt igen før gruppen kan lukkes.

Liverpool har kun haft 1 sejr i deres 8 seneste kampe og det var ude mod Leicester med 2-1. Ellers har det været tyndt med point og det virker nærmest som om, at Liverpool er alt for defensivt orienteret – og så er der langt til den anden ende.

Maribor – Liverpool = 1X = Odds 5,00
Spillet hos den Bookie der leverer de højeste Pre Bet Odds…

To Top