Nyhed

Tirsdagens CL kval Special Bonus på BN…

Kvalifikationen til de kommende gruppespil i Champions League, er forlængst gået i gang. Nu er vi så ved de runder hvor de interessante opgør dukker op, med flere gode hold. Kun de hold der går videre herfra får mulighed for at ende enten i CL eller EL – så denne kamp er vigtig.

PAOK – Ajax = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du kan spille via PayPal under 18 år…

PAOK er fra Grækenland og på landsholds plan er der ikke meget at komme efter. Men 2-3 klubber gør det faktisk rigtigt godt på europæisk plan og her er PAOK en af dem. De fleste kender nok bedre Olympiakos fra disse kanter.

PAOK havde en super sæson i fjor og er derfor med i kvalen om CL. Og vi mener på redaktionen, at man skal passe på at tage fejl af dem – især når de spiller hjemme i heksekedlen, med pyro og alt hvad der hører sig til.

Vi er ret overbeviste om, at PAOK kommer hæderligt ud af det første af de 2 opgør, men vi tror dog ikke de vinder sammenlagt. Point i det første opgør og så ender det sikkert med et større nederlag i Holland.

*

Ajax nåede næsten vejs ende i sidste sæson og er helt klart et mandskab som vi forventer går videre efter gruppespillet. Så det kræver selvfølgelig, at holdet går videre efter de 2 kampe.

Ajax satte point til i weekenden, men det havde nok noget med både kampform og denne kamp. Havde det været længere fremme på sæsonen, havde vi troet mere på X2, end de valgte tegn. Vi tror på en remis eller et lille nederlag.

PAOK – Ajax = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du kan spille via PayPal under 18 år…

To Top