Frække

Tirsdagens CL Kval Frækkert på BN…

Dagens sidste spil i kategorien “Frækkert” er også hentet i den sidste kval finale kamp fra Champions League. Vi ved godt på redaktionen, at denne slags kampe har mere end bare fodbold i sig og kan udvikle sig helt anderledes end normale turneringskampe. For der er rigtigt meget på spil.

Dyn. Kiev – Gent = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får de HØJESTE Odds på markedet…

Dyn. Kiev havde som målsætning at komme med i Champions League, så for dem vil det kun være et plaster på såret, hvis det skulle ende med en EL gruppe plads. Men de har også et godt internationalt spillende mandskab, så de har noget at have deres målsætning i. Om det så lykkedes vil tiden vise.

Men udgangspunktet er rigtigt godt efter det første opgør, hvor Dyn. Kiev rejste hjem med en sejr på 2-0. Der var der heller ingen tvivl om, hvilket af disse 2 mandskaber der var bedste over de 90 minutter. Ingen tvivl om at sejren var fuldt fortjent – og Dyn. Kiev ligner en kommende gruppespils deltager i Champions League.

*

Gent fik en skidt start på deres hjemlige liga, men er ved at finde sig selv igen efter der blev skiftet træner. Men helt overbevisende syntes vi ikke de har været endnu. De slog dog Rapid Wien ud hjemme, men her mener vi de var lidt heldige, for Rapid Wien var det bedste mandskab, men havde ikke heldet.

Igen i kampen mod Dyn. Kiev hjemme på eget græstæppe viste Gent, at de har et godt stykke op til kvalitet på internationalt niveau. De forsvarede sig langt mere end de skabte i kampen og det ville undre os rigtigt meget, hvis de har fået løftet sig så meget til dette opgør. Vi skal nok forvente et Gent mandskab der satser og det bliver de straffet for.

Dyn. Kiev – Gent = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får de HØJESTE Odds på markedet…

To Top