Frække

Tirsdagens CL “Frækkert” fra Experterne på BN…

Også dagens “Frækkert” er hentet i en af dagens mange kampe fra Champions League gruppespillet og det er igen fra samme pulje som ved dagens “Sikre” anbefaling, vi har hentet denne anbefaling, som vi godt ved er lige på kanten.

Besiktas – RB Leipzig = 1 = Odds 3,20
Spillet hvor du får de fleste tilbud som kunde løbende…

Besiktas overraskede nok sig selv en smule, da de rejste fra Portugal med en 3-1 sejr over FC Porto i den første runde, af dette års udgave af Champions League gruppespil.

Og den form har de holdt kørende lige siden, selv om de måtte se sig slået af Fenerbache på udebane – men det vurderer vi ikke er en formnedgang – men mere at det var et af de helt store lokalopgør på de kanter.

I dag er de hjemme på Vodafone Arena i Istanbul og her er der ikke mange hold der får ret meget med hjem fra og i turnerings sammenhæng er det nul. De tabte dog Super Cup’en, men det skal man nok ikke lægge så meget i.

*

RB Leipzig havde en blandet fornøjelse i første opgør. Her hentede man kun en remis mod det franske storhold fra Monaco – som om det var godkendt eller ej, er svært at sige – men på tavlen kom de.

I den hjemlige Bundesliga har de ikke været lige så dominerende i denne sæson og det er udebanekampene som ikke har været lige så succesfulde i år.

2 ud af 3 kampe er tabt på fremmed græs i den hjemlige turnering og i dag skal man op imod et hold, der har formfremgang og er bakket op af et sindsygt og fanatisk fanpublikum. Muligheden for endnu en remis er til stede, men vi tror på fuld gevinst til tyrkerne.

Besiktas – RB Leipzig = 1 = Odds 3,20
Spillet hvor du får de fleste tilbud som kunde løbende…

To Top