Nyhed

Tirsdagens CL Bonus anbefaling på BN…

Så er vi nået til den lidt mere alvorlige halvdel af Champions League, hvor det er enten eller og hvor nederlag kan være svære at reparere på. Der spilles over 2 kampe i vi starter op med den første mellem disse 2 mandskaber, der begge er spået til at nå rigtigt langt. Men det stopper for den ene af dem her!

Dortmund – PSG = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste odds på dette udfald…

Dortmund har fået Haaland, som har lagt ud med brask og bram og scorede 7 mål i hans første 4 kampe. SGu meget godt gået. Han har dog også forladt banen uden at have scoret, men så er der bare andre der har gjort det.

Dortmund har fået et slags “boost” og scorer rigtigt mange mål i deres kampe. Defensiven mangler stadig en smule og skal være mere balanceret i dette opgør, hvis de skal tro på succes. Men så længe de er så skarpe oppe i front, vil PSG nok ikke forsøge med alt for meget.

Vi tror på mindst det ene point til hjemmeholdet i Tyskland, men må nok erkende, at de nok er et overstået kapitel, når begge kampe er afviklet. Her til er PSG lige en tand for skarpe hjemme.

*

PSG har tabt 3 kampe i deres seneste ca. 40 af slagsen og kun 2 er endt remis. Det er et tegn på kvalitet og når man tænker på, at de trods alt spiller i Frankrig, så har de en vis ballast når det kommer til fodbold. 

I dag står de så overfor et af de mere kompetente mandskaber og selv om vi mener PSG er det bedste af disse 2, så vil de taktisk gå afbalanceret til værks og gå efter at holde målet rent. Det vil selvfølgelig også betyde noget på den offensive fase – så en remis i dette opgør er slet ikke så langt væk.

Dortmund – PSG = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste odds på dette udfald…

To Top