Frække

Tirsdagens Championship Frækkert på BN…

Dagens sidste anbefaling er et opgør hvor vi er overbeviste om, at hjemmeholdet vinder med mindst 2 mål. Havde vi ikke været forsigtige kunne vi også godt have spillet på 3 mål – men så bliver risikoen for at tabe vores indskud også støre, selv om vi er ret overbeviste om en stor hjemmesejr.

Norwich – Huddersfield (0-1) = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Norwich ligner mere og mere en direkte oprykker til Premier League, med kun 8 runder tilbage og et forspring på 8 point før denne runde, til Championships nr. 2. Der er så hele 14 point ned til nr. 3 og der er kun 24 point tilbage at spille om, før denne runde. Men det betyder ikke at Norwich vil slappe af, før triumfen er i hus og slet ikke hjemme på Carrow Road, hvor de kun har tabt 1 kamp i denne sæson.

De seneste 10 kampe har givet 9 sejre og en enkelt remis. Det må siges at være overbevisende. I 7 af disse kampe har Norwich scoret mere end 1 mål og ofte 2-3 stykker. De har også holdt nullet i 7 ud af de 10 seneste hjemmekampe, så man skal stå tidligt op for at score på Carrow Road. Vi tror ikke at dagens gæster er der i denne periode og de har også rigeligt med andre udfordringer at se til. 

*

Huddersfield er det mandskab der har lukket næstflest mål ind (52) i Championship indtil videre. Kun bundholdet Wycombe har lukket flere mål ind. Så man kan vist roligt sige, at de har en defensiv udfordring og det kan siges, at den stadig ikke er løst. Men det er dog blevet bedre på hjemmebanen, hvor de kun giver gæsterne et enkelt eller slet ingen mål.

På udebane fortsætter det stort set og de har da også lukket 8 mål ind i de seneste 5 kampe, hvor den ene indeholdt en sejr på 1-0. Men det var også mod formsvage QPR, der ikke har så meget at skyde med pt. Huddersfield skal måske ikke tænke så meget på nedrykning, men med kun 7 point ned og en dårlig form – så kan tingene hurtigt vende. Men mon ikke de klarer den i den sidste ende. Men i dag må de acceptere et nederlag på mere end 1 mål.

Norwich – Huddersfield (0-1) = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top