Nyhed

Tirsdagens Champions League “Special Bonus” på Bn…

Det er tirsdag og det betyder i denne uge Champions League bold og især 2 opgør har vi fundet frem til i dag, som har en stor tiltro til og som også kaster gode penge af sig.

Schalke 04 – Galatasaray = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus – 122%…

Schalke 04 sprudler ikke ligefrem af selvtillid, men det er da heller ikke helt til hundende alligevel. De har dog set bedre ud førhen. Pointmæssigt er det da også stadigvæk godkendt.

Ude har de det med at spille remis og hjemme er det nærmest alt eller intet, for her de så modsat sjældent remis. Vi tror det bliver en af de dage hvor de henter en sejr, da de er et bedre end det tyrkiske.

*

Galatasaray plejer at være blandt topholdende i den bedste tyrkiske række Lig 1, men i denne sæson har tingene ikke artet sig som sædvanligt. Vi vurderer på redaktionen, at de er faldet med et niveau.

Hjemme er det så som så med sejrene i den seneste periode og det virker faktisk som om, at Champions League og landskamps programmet, allerede har slidt på holdet. Ude har de kun opnået 2 sejre i alle turneringer og alle de andre er blevet tabt.

Schalke 04 – Galatasaray = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus – 122%…

 

 

To Top