Nyhed

Tirsdagens Champions League “Special Bonus” på BN…

Også dagens anbefaling i kategorien “Special Bonus” er hentet i den mest præstigesfyldte klubturnering i Europa. Denne gang går vi efter en hjemmesejr, som er det mest oplagte udfald af dette opgør og som kan give hjemmeholdet en spinkelt chance for at gå videre og ikke ryge ned i Europa Leagues Knald-eller-fald kampe.

CSKA Moskva – Plzen = 1 = odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

CSKA Moskva ligger med hele 5 point op til de 2 tophold fra hhv. Real Madrid og AC Roma. Men da de skal møde hinanden i dag, kan en sejr til CSKA Moskva bringe dem nærmere, da mindst et af holdende vil sætte point til. En remis vil dog være noget l… for russerne.

De tabte 1-2 hjemme til italienerne, men Real Madrid fik ørene i maskinen og tabte med 0-1. Så de kan faktisk godt noget foran egne fans hjemme i den russiske hovedstad og vi anser gæsternes styrke til at være noget ringere.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Plzen har kun fået 1 point og skal i princippet frem og vinde dette opgør, hvis der skal være nogen forhåbninger om, at de ikke ryger helt ud af begge internationale turneringer.

Men med en scorer på 3-14 ser det noget trøstesløs ud. De holdt godt nok russerne tilbage med en remis på 2-2, men nu er de på udebane og det er ikke deres favoritsted. Her har de kun scoret 1 gang og det gentager de ikke i dag. Sikkert nederlag til gæsterne.

CSKA Moskva – Plzen = 1 = odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

To Top