Nyhed

Tirsdagens Champions League “Sikre”…

Så er det returopgør i Europa League det gælder og dagens 2 hold scorede tilsammen 5 mål i det første opgør. Det er vi ret overbeviste om, at det sker ikke i returkampen, hvor det taktisk også spiller ind.

Sp. Moskva – PAOK = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dit indskud 3 gange tilbage…

Sp. Moskva startede det første opgør med bravur og kom faktisk foran med 2 mål, før det græske mandskab fik balanceret deres eget spil ud og fik regnet russerne ud rent taktisk.

Russerne burde have fået et bedre udgangspunkt med hjem, men skal nu frem og vinde hjemmekampen, hvis man vil videre i turneringen. Til gengæld kan man nøjes med en 1 måls sejr, hvis man holder grækerne fra at score 2 gange.

Vi tror russerne har læst på lektien til dette opgør og vil have en bedre defensiv struktur, som kan holde over alle 90 minutter – for det var ikke godt at lukke 3 mål på kun 15 minutter i slutningen af 1. halvleg.

*

PAOK fik et fornemt comeback efter at have nede med 0-2 og det må alt andet lige give holdet en del selvtillid forud for dette returopgør. Men grækerne viste også, at de var udfordret når russerne ville noget.

Og PAOKs held var, at da russerne første med 2 mål, ville de ikke rigtigt noget mere og dermed fik PAOK en hel del mere plads at spille på.

I dette opgør skal russerne igen skabe spillet og det tror vi ikke at PAOK kan modstå. Vi forventer en målfattig kamp, hvor russerne sætter grækerne på plads og vinder med højst 2 mål til nul mål i eget bur.

Sp. Moskva – PAOK = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dit indskud 3 gange tilbage…

To Top