Nyhed

Tirsdagens Champions League jule Frækkert…

Vi slutter tirsdagen af med noget der kan ende med at blive lidt af en gyser. Det hold der taber af disse 2, vil ende i Europa League og vinderen naturligvis i den noget mere prestigefyldte turnering Champions League. De fleste tror på gæsterne, men vi er bestemt ikke så sikre – og ja den er lige på kanten.

Salzburg – Liverpool = 1X = Odds 1,95
Spillet hvor du kan spille uanset aldersgruppe…

Salzburg kan faktisk med en sejr på bare 1-0 hoppe forbi Liverpool på den nuværende 1. plads. Det skyldes at Salzburg kun tabte med 1 mål, nemlig 3-4 i England og har derfor 3 udebanemål med sig til dette opgør. Og de helt klart stærkest hjemme i Østrig.

De tabte knebent 2-3 til Napoli, som også er et super mandskab, selv om der er interne problemer mellem ejer og trup i denne periode. De slog Gent overbevisende med 6-2, så de er helt klart ikke uefne hjemme foran egne fans. Vi tror på det ene point hjemme, hvilket Liverpool sagtens kan leve med.

*

Liverpool kan ramme “bunden” hvis de taber dette opgør. Det er selvfølgelig mentalt vi mener, da et ellers sikkert gruppespil, kan ende med at blive spoleret. Det er der ikke mange der anser for muligt, men bolden er rund og det er dagsformen der tæller.

Selv om Klopp er dygtig til at prioritere, så virker Liverpool mandskabet lidt slidt, efter en super efterårs sæson. Men alt har sin pris og en hård Premier League sætter også sine spor. Det bliver en svær kamp for englænderne, men vi tror de hiver det ene point med hjem – som også vil være rigeligt til at gå videre i CL.

Salzburg – Liverpool = 1X = Odds 1,95
Spillet hvor du kan spille uanset aldersgruppe…

To Top