Nyhed

Tirsdagens Champions League Frækkert på BN…

Vi afslutter også denne tirsdag med et spil på en kamp fra Champions League, hvor det er 2 hold vi tror der vil nå langt i denne sæson der mødes. Et tæt og sikkert også seværdigt opgør, hvor vi har mest fidus til hjemmeholdet.

Chelsea – Ajax = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som NY bruger…

Chelsea er virkelig stærke i denne sæson og kun en ærgerlig sæson start, med nogle få udfald, bevirker at de ikke topper Premier League, men kun er en del af de øverste. Men det er lang tid siden de havde for vane at sætte point til.

De tabte til Manchester Utd i EFL – men det var langt fra ideal opstillingen som spillede her. Det er da også vigtigt at spare spillere og det valgte Chelsea i det opgør. De tabte også til Liverpool.

Men i de øvrige 8 kampe af de seneste 10, har Chelsea vundet og ofte med flere mål. Så selvtilliden er helt i top og dagens gæster har de allerede det mentale overtag på, da Chelsea vandt på et sent på i det første opgør i Holland. Vi tror på endnu en sejr hjemme på Stamford.

*

Ajax kan man stort set skrive den samme tekst omkring, da de også er inde i en kanon form og en længere sejrsrække. De tabte som skrevet til Chelsea, men det er også den eneste kamp de har tabt i denne sæson.

Så Ajax ser ud til at fortsætte den fornemme sæson fra i fjord, hvor de kom langt i Champions League. Men nederlaget hjemme til Chelsea har også bevirket, at de er presset i CL sammenhæng.

Når Ajax har tabt dette opgør, så er der kun 2 point ned til Valencia – så det er den kamp der er en slags gruppe finale for Ajax muligheder. Selvfølgelig går de efter en sejr her, men det sker ikke.

Chelsea – Ajax = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som NY bruger…

To Top