Frække

Tirsdagens Champions League Frækkert på BN…

Dette er det ene af de 2 opgør vi på redaktionen har valgt at se i aftenens Champions League opgør. Selv om gruppen stort set er afgjort, er det 2 seværdige hold der ikke vi lade sig tabe uanset hvad – så vi glæder os helt vildt på redaktionen.

FC Barcelona – Juventus = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste CL bonus at spille for…

FC Barcelona har haltet en smule, specielt i den hjemlige liga. Men det ser ud til, at de igen har fundet melodien og balancen. Der er igen ro om Messi og det smitter af på alle de øvrige på og omkring holdet. Igen er Barcelona begyndt at score mange mål.

Det er både i La Liga og CL hvor de har scoret både 4 og 5 mål flere gange. Danske Braithwait er en del af det. Hjemme på Camp Nou tror vi ikke at de taber og med en stigende form og selvtillid, tror vi også på alle 3 point. Måske får Braithwait chancen igen fra start, efter et par flotte kampe på det seneste.

*

Juventus – Den Gamle Dame vakler i denne sæson og har ikke udvist samme styrke som tidligere. Selv om de stadig ikke har tabt i Serie A indtil videre i denne sæson, så har de spillet 5 kampe remis. Det har sendt dem ned i tabellen, med 6 point op til topholdet AC Milan.

Så selv om formen ikke er ringe, så spiller det bare ikke helt på samme måde i denne sæson. Pirlo har ikke fået det fulde udbytte ud af truppen endnu, som vi ser det på redaktionen. Og det mener vi vil tage lidt tid endnu. De skal nok bide fra sig, men vi tror at Ronaldo og Co taber på Camp Nou

FC Barcelona – Juventus = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste CL bonus at spille for…

To Top