Nyhed

Tirsdagens Champions League Frækkert…

Også dagens “Frækkert” er hentet i Champions League kvalen og her vil taberen også være den der står tilbage med trøstepræmien, som er en tur i Europa League’s gruppespil – hvilket er knapt så attraktivt.

Rosenborg – Din. Zagreb = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste VelkomstBonus…

Rosenborg havde det svært i det første opgør. De skulle nok have været en smule mere defensivt orienteret og lidt mindre vildskab. For de kom bagud allerede efter 8. minutter, grundet et lidt klodset straffespark.

Herefter var de faktisk lige med, da de fik rettet til og spillede lidt mere tæt og holdte lidt mere på bolden. I 2. halvleg spillede de helt lige op med kroaterne og havde faktisk muligheder for at få det mål der kunne have gjort det lettere.

Bagud med 0-2 før kampen hjemme foran egne fans lyder ikke umuligt, men bestemt heller ikke let. Vi tror på en sejr på hjemmebanen, men om det i den sidste ende vil være nok til det videre avancement, kan kun tiden vise.

*

Din. Zagreb var lidt heldige med, at starte med et straffespark tidligt i kampen. Det tog lidt af presset væk. Til trods for denne føring og med hjemmepublikummet i ryggen, synes vi ikke at de slog helt igennem.

I 2. halvleg viste de en del sårbarhed, når Rosenborg førte bolden rundt med fart i og det er vel den opskrift de vil blive udsat for, på Lerkendal Stadion. Kan de holde defensiven balanceret genne hele kampen, står de med gode kort på hånden, vi tror dog på et nederlag i aftenens kamp.

Rosenborg – Din. Zagreb = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste VelkomstBonus…

To Top