Nyhed

Tirsdagens Champions League Frækkert…

Så er det sidste chance for det fremadstormende engelske mandskab Liverpool, hvis de skal gøre sig forhåbninger om, at stå i en europæisk finale for andet år i træk.

Liverpool – FC Barcelona = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spille via PC…

Liverpool skal virkelig have det til at spille, hvis de skal gå videre til endnu en finale. De fik det faktisk til at spille i det første opgør og det så da også længe overbevisende ud. Men så fik Messi bolden – fristes man til at sige.

Klopp og Co. skal nok strikke et godt koncept sammen til i dag og vi tror da også fuldt og fast på, at de vinder hjemme på Anfield. Men at holde Barcelona fra at score – eller selv score mindst 3 mål – det virker ret stramt.

Vi glæder os helt vildt til kampen – især da redaktionens panel holder med hver sit mandskab. Men vi tror på en hjemmesejr, men ikke at englænderne går videre sammenlagt.

*

FC Barcelona ligner en sikker finalist i denne sæson udgave af Champions League. Men de skal lige forbi Anfield Road først. Selv om det virker komfortabelt og 3-0 er heller ikke den farligste føring der findes – så er der et modstander hold der bare ikke giver op, før den fede dame har sunget sidste vers.

Det bliver nok svært at holde Liverpool fra at score og vi så i det første opgør, at Liverpool faktisk havde rigtigt godt fat i spanierne på Camp Nou. Så det bliver en kamp med fart på fra starten og F… hvor vi glæder os.

Liverpool – FC Barcelona = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spille via PC…

To Top