Nyhed

Tirsdagens Champions League “Frækkert”…

Sidste anbefaling i dag er også hentet i Champions League’s Play Offs og det gælder for begge mandskaber i dette opgør, at den samlede taber skal over i den lidt mindre flatterende turnering EL.

Dyn. Kiev – Ajax = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får den højeste Bonus at lege med…

Dyn. Kiev tabte første opgør med 1-3 og skal virkelig spille en god kamp for at matche dette resultat. Dog fik de scoret en enkelt pind og det betyder at en 2-0 sejr er nok.

Hjemme på NSC Olimpiyskiy Stadium i Kiev er de dog en helt anden størrelse og her er det yderst sjældent at der er nogen der henter point. Kun 2 kampe er tabt hjemme siden 1. januar og det indbefatter over 30 kampe.

Så vi er ikke i tvivl om, at de får point og når man både tillægger spillestedet en betydning også har kendskab til de store udfordringer Ajax har til dette opgør, så er vi ikke i tvivl om en hjemmesejr.

*

Ajax er presset til dette opgør. Allerede her i starten af sæsonen har de en skadesliste der næsten er langt som et ondt år. Hele 7 spillere, hvoraf de 5 er sikre startere – er alle meldt ude af opgøret, bla Kasper Dolberg.

Der udover er der enkelte som er tvivlsomme til opgøret. Så det er langt fra den optimale opstilling som Ajax kan byde på i dette opgør og vi frygter faktisk lidt for deres videre skæbne i dette opgør.

Vi tror i hvert fald ikke på at Ajax kan hente en sejr i Ukraines hovedstad Kiev på NSC Olimpiyskiy Stadium og vi kunne godt frygte at det ender i en omkamp der måske falder ud til Kiev fordel. Ajax taber kampen efter vores optik.

Dyn. Kiev – Ajax = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får den højeste Bonus at lege med…

To Top